Hoe werkt het?

Een domeinnaam kopen bij Merkie is snel en gemakkelijk.

1. Kies de domeinnaam die bij je past

Kijk op de pagina ‘Bedrijsnamen’ en kies de naam die bij je past. Druk je op ‘bestel’ bij een naam die je toch niet wil? Dan kan je deze verwijderen uit het winkelmandje rechtsboven op de pagina.

2. Reken af met iDeal, PayPal of Credit Card

Nadat je op ‘bestel’ hebt gedrukt kom je op de check out page. Hier vul je jouw gegevens in. Het email-adres wat je hier opgeeft is waar we de factuur, het logo en de verhuiscode van de domeinnaam naar toe sturen. Je kan betalen via iDeal, PayPal en Credit Card.

3. Ontvang direct een mail met factuur en logo

Direct na de betaling ontvang je een automatische e-mail met de factuur en de logo bestanden. Het kan zijn dat deze automatische mail in je ongewenste spam folder terecht komt. Verplaats de mail dan naar postvak in. Ook is de betaling voor ons het startsein om de verhuizing in gang te zetten.

 

4. Ontvang een aparte mail met de verhuiscode

Binnen enkele uren na je aankoop ontvang je een mail met daarin de verhuiscode van de domeinnaam. Met deze code kan je bij iedere registrar jouw nieuwe domein-naam gebruiken! 

De verhuiscode gebruiken op Mijndomein

Veelgestelde vragen

Wat krijg ik als ik een bedrijfsnaam koop?

Als u een bedrijfsnaam bij Merkie koopt, wordt u de nieuwe eigenaar van de domeinnaam. Deze domeinnaam blijft uw eigendom zolang u de jaarlijkse registratie bij de domeinregistrar of hostingprovider verlengt. Daarnaast ontvangt u ook de logo bestanden in vector en bitmap formaat. Ook ontvangt u de Adobe Illustrator & Photoshop bestanden zodat u indien u wenst zelf zaken kan aanpassen.

Hoelang duurt de domeinoverdracht?

Dit kan 1 tot 7 werkdagen duren en hangt mede van de hosting provider af.Het is echter ook goed mogelijk dat de overdracht al binnen een paar uur is voltooid. Zodra uw nieuwe domeinnaam is overgedragen ontvangt u van uw hostingpartij een bevestiging. 

Kan ik korting krijgen als ik het logo niet gebruik?

De prijzen die zijn aangegeven zijn de prijzen voor de domeinnamen. Het logo krijg je er gratis bij.